Traverse Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
So my key fob was not working. Changed the battery then but still it was not working.
So I used an other one. Works one or two times. Then the second one failed.
Had a third one. Also works one or two times before it failed again.

Now all three fobs are not working. Also tried to reprogramm them. But this also didn`t work.

Is there any common issue with this? Or something to get started to check?
Antenna? Wiring or something else?

Start to hating this car... 2009 Traverse

Thanks from Germany!
 

·
Registered
Joined
·
1,278 Posts
Check the battery condition. The key fob must be programmed by the dealer. It is the case with my 2017.
 

·
Registered
Joined
·
11,224 Posts
2009-2010, could be relearned by the owner.


Just yesterday my fob would not open doors or remote start.


I opened up the remote- lifted the circuit board- and found sticky stuff on the board and back side of rubber buttons.
I used alcohol and tissue to clean it up on both pieces.
Put it back toghether- and working great.


Though you have 3 remotes act up at the same time--- odd.

(Same thing happens to tv remotes).
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #4
The first was a old one. Ordered two new ones and programmed them in August with no problems. They were working fine. Put them in the drawer and pulled them out last weekend. Both worked shor one time. I don`t think the fobs are the problem...
 
1 - 4 of 4 Posts
Top