Chevy Traverse Forum: Chevrolet Traverse Forum - Reply to Topic
Thread: Humming noise. Any ideas? Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Traverse Forum: Chevrolet Traverse Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
05-14-2019 02:37 PM
Chucho635 Yes i have checked the transmission fluid and have also recently did an oil change.
05-14-2019 12:15 PM
darkstarmoto Check your transmission fluid level lately?
05-14-2019 05:05 AM
Chucho635
Humming noise. Any ideas?

Hello i have a 2011 lt awd and i hear a loud humming noise when i accelerate from around 55- 65 mphs also noticed that it takes a while to accelerate. After going over 65mphs it gets back to normal.i have replaced the wheel bearing and cv joints.any ideas would be appreciated. Thanks.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome