Humming noise. Any ideas? - Chevy Traverse Forum: Chevrolet Traverse Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 05-14-2019, 05:05 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 6
Humming noise. Any ideas?

Hello i have a 2011 lt awd and i hear a loud humming noise when i accelerate from around 55- 65 mphs also noticed that it takes a while to accelerate. After going over 65mphs it gets back to normal.i have replaced the wheel bearing and cv joints.any ideas would be appreciated. Thanks.
Chucho635 is offline  
post #2 of 3 (permalink) Old 05-14-2019, 12:15 PM
Senior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 341
Check your transmission fluid level lately?

2017 Premier Tungsten Metallic AWD
darkstarmoto is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 05-14-2019, 02:37 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 6
Yes i have checked the transmission fluid and have also recently did an oil change.
Chucho635 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Traverse Forum: Chevrolet Traverse Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome