TraverseForum.com
Bookmark and Share
February 27, 2017, 01:50:39 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: 2nd Annual Lambda meet/LDT plant tour Jun 17, 2011 more info
   
   Home   Help Search Gallery Login Register  
Registered users see fewer ads.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: parking aid problem  (Read 1536 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
caminante
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« on: August 25, 2016, 12:50:47 PM »

I have problems to my traverse 2009 LT 3.6L  with parking system I've changed rear sensors but still the problem who can helpme? just tellme where to check
Logged
tadpole
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 30


View Profile
« Reply #1 on: August 25, 2016, 02:33:08 PM »

Check to see if your Park Assist Sensors are turned off on the DIC (Driver Information Center)! This is covered on page 3-46 in your 2009 Traverse owners manual!
Logged

2013 Traverse LTZ Crystal Red Tintcoat
NAV, Rear DVD, Sunroof, Trailer Package
Blue Ox Towing Baseplate and Tow Bar
Roadmaster Fusemasters for Towing
rbarrios
Traverse GOD!
********
Offline Offline

Posts: 9302


View Profile
« Reply #2 on: August 25, 2016, 03:33:02 PM »

what exactly is the problem?
Logged

2010 FWD LT1-Gold Mist Metallic- seats 8.
Build Date- July 31, 2009-2nd day of Spring Hill 2010 production.
2013 Equinox 3.6L -     55,000
2010 Traverse 3.6L-   123,000
2003 Trailblazer 4.2L- 180,000
caminante
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« Reply #3 on: August 25, 2016, 06:26:25 PM »

can't turn park assistance on  a mechanic cheked with a scaner and the massage result is one sensor is bad but we changed sensor and didn't change how can I chek any thing else?
Logged
rbarrios
Traverse GOD!
********
Offline Offline

Posts: 9302


View Profile
« Reply #4 on: August 26, 2016, 10:33:13 AM »

hmmm- interesting.

so not even a Service Park assist message?
Logged

2010 FWD LT1-Gold Mist Metallic- seats 8.
Build Date- July 31, 2009-2nd day of Spring Hill 2010 production.
2013 Equinox 3.6L -     55,000
2010 Traverse 3.6L-   123,000
2003 Trailblazer 4.2L- 180,000
palANGEL
Newbie
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3

love6w9angel@gmail.com
View Profile WWW
« Reply #5 on: February 06, 2017, 12:35:19 PM »

I have the same exact problem on W10x64. Any solutions ?
Logged
rbarrios
Traverse GOD!
********
Offline Offline

Posts: 9302


View Profile
« Reply #6 on: February 06, 2017, 12:52:22 PM »

I have the same exact problem on W10x64. Any solutions ?

Spammer.
Logged

2010 FWD LT1-Gold Mist Metallic- seats 8.
Build Date- July 31, 2009-2nd day of Spring Hill 2010 production.
2013 Equinox 3.6L -     55,000
2010 Traverse 3.6L-   123,000
2003 Trailblazer 4.2L- 180,000
greentraverse
Traverse Freak
******
Offline Offline

Posts: 1252


View Profile Email
« Reply #7 on: February 06, 2017, 01:00:02 PM »

Yeah, his other 2 posts are spam, too.
Logged
Pages: [1]   Go Up   [ Home | Unread Posts | Unread Replies ]
  Print  
 
Jump to:  
Custom Auto Accessories

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC | Sitemap
©2017 traverseforum.com All Rights Reserved.
All trademarks referenced herein are property of their respective owners.
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!