parking aid problem - Chevy Traverse Forum: Chevrolet Traverse Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 8 (permalink) Old 08-25-2016, 12:50 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 2
parking aid problem

I have problems to my traverse 2009 LT 3.6L with parking system I've changed rear sensors but still the problem who can helpme? just tellme where to check
caminante is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 08-25-2016, 02:33 PM
Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 30
Re: parking aid problem

Check to see if your Park Assist Sensors are turned off on the DIC (Driver Information Center)! This is covered on page 3-46 in your 2009 Traverse owners manual!

2013 Traverse LTZ Crystal Red Tintcoat<br />NAV, Rear DVD, Sunroof, Trailer Package<br />Blue Ox Towing Baseplate and Tow Bar <br />Roadmaster Fusemasters for Towing
tadpole is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 08-25-2016, 03:33 PM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 9,472
Re: parking aid problem

what exactly is the problem?

2010 FWD LT1-Gold Mist Metallic- seats 8.
Build Date- July 31, 2009-2nd day of Spring Hill 2010 production.
2013 Equinox 3.6L - 60,000
2010 Traverse 3.6L- 127,000
2003 Trailblazer 4.2L- 180,000
rbarrios is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 8 (permalink) Old 08-25-2016, 06:26 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 2
Re: parking aid problem

can't turn park assistance on a mechanic cheked with a scaner and the massage result is one sensor is bad but we changed sensor and didn't change how can I chek any thing else?
caminante is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 08-26-2016, 10:33 AM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 9,472
Re: parking aid problem

hmmm- interesting.

so not even a Service Park assist message?

2010 FWD LT1-Gold Mist Metallic- seats 8.
Build Date- July 31, 2009-2nd day of Spring Hill 2010 production.
2013 Equinox 3.6L - 60,000
2010 Traverse 3.6L- 127,000
2003 Trailblazer 4.2L- 180,000
rbarrios is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 02-06-2017, 12:35 PM
Junior Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 3
Send a message via MSN to palANGEL
parking aid pr

I have the same exact problem on W10x64. Any solutions ?
palANGEL is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 02-06-2017, 12:52 PM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 9,472
Re: parking aid pr

Quote:
Originally Posted by palANGEL
I have the same exact problem on W10x64. Any solutions ?
Spammer.

2010 FWD LT1-Gold Mist Metallic- seats 8.
Build Date- July 31, 2009-2nd day of Spring Hill 2010 production.
2013 Equinox 3.6L - 60,000
2010 Traverse 3.6L- 127,000
2003 Trailblazer 4.2L- 180,000
rbarrios is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 02-06-2017, 01:00 PM
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1,355
Re: parking aid problem

Yeah, his other 2 posts are spam, too.

2011 2LT FWD replaced by 2017 2LT AWD
greentraverse is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Traverse Forum: Chevrolet Traverse Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome